Tämä sivusto käyttää välttämättömiä toiminnallisia evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt niiden käytön.
Haluatko rakentaa maailmaa, jossa ihmisoikeudet toteutuvat kaikille, kaikkialla? Ketään ei kiduteta, teloiteta, syrjitä tai vainota. Tehokas ja helppo tapa auttaa on perustaa oma keräyskampanja Amnestyn työn rahoittamiseksi. Keräykselläsi autat vapauttamaan vääryydellä vangittuja ihmisiä, estämään vainoa ja kidutusta, muuttamaan syrjiviä lakeja ja pelastamaan ihmishenkiä.

Perusta oma keräys ihmisoikeuksien hyväksi

{{ collected_gift_amount_formatted }} kerätty

Keräyksen perustaminen on helppoa!

1. Perusta oma keräys

Valitse kampanja, nimeä keräyksesi ja määrittele keräystavoite.

2. Kutsu ystäväsi mukaan

Kutsu ystäväsi, sukulaisesi, työkaverisi ja tuttavasi lahjoittamaan. Voit jakaa keräyssivua esim. Whatsappilla tai Facebookin, Twitterin tai muun sosiaalisen median kautta.

3. Seuraa miten lahjoitustavoitteesi täyttyy

Seuraa keräystavoitteen toteutumista. Lue lahjoittajien kommentteja ja vastaa heille.

Valitse kampanja

Naisten Kymppi 25.5.2024!

Osallistu Naisten Kymppiin ja kerää juoksullasi lahjoituksia Amnestyn tärkeään naisiin kohdistuvan väkivallan vastaiseen työhön. Keräykselläsi autat meitä vaatimaan päättäjiltä Suomeen kuntia velvoittavaa lakia, jolla ehkäistään naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja varmistetaan riittävät palvelu sekä paremmin saatavilla olevaa apua sitä tarvitseville! Kaikki osallistujat saavat juoksua varten Amnestyn t-paidan.
Perusta keräys

Lahja ihmisoikeuksille

Vietätkö pian syntymäpäiviä, tupaantuliaisia, tai onko sinulla muuta aihetta juhlaan? Pyydä ystäviltäsi tavaroiden sijaan lahja ihmisoikeuksille, jotta kukaan ei joutuisi elämään pelossa, syrjittynä tai vainottuna! Perusta oma merkkipäiväkeräys Amnestyn tärkeän ihmisoikeustyön auttamiseksi.
Perusta keräys

Puolusta mieltään osoittavia rohkeita ihmisiä

Perusta keräys ja auta puolustamaan mieltään osoittavia rohkeita ihmisiä ja ihmisiä, jotka on pidätetty, vangittu tai heitä on kidutettu vain, koska he ovat käyttäneet oikeuttaan sananvapauteen ja kokoontumisvapauteen.
Perusta keräys

Ihmisoikeudet kuuluvat meille kaikille

Amnesty on maailman suurin ihmisoikeusjärjestö. Teemme töitä, jotta ihmisoikeudet toteutuisivat kaikille, kaikkialla, ja ettei ketään vainottaisi, syrjittäisi, kidutettaisi tai teloitettaisi. Keräykselläsi autat meitä tuomaan ihmisoikeusloukkauksia päivänvaloon ja pysäyttämään niitä tehokkaasti. Älä siis odota, vaan perusta oma keräyssivusi ihmisoikeustyölle heti tänään!
Perusta keräys

Aktiiviset keräykset

Ihmisoikeudet kuuluvat meille kaikille

Amnesty on maailman suurin ihmisoikeusjärjestö. Teemme töitä, jotta ihmisoikeudet toteutuvat kaikille, kaikkialla. Toimintamme taustalla on vankka tutkimustyö, jonka avulla tuomme ihmisoikeusloukkauksia päivänvaloon ja pysäytämme niitä joka puolella maailmaa. Kun yhdistämme voimamme, maailmaa muuttuu ympärillämme. Tekemämme työ on mahdollista yksittäisten ihmisten korvaamattoman tuen avulla. Joka vuosi työmme ansiosta vapautuu satoja vääryydellä vangittuja ihmisiä. Edistämme maita muuttamaan lakejaan, tuomme esiin piilotettuja totuuksia ja pelastamme ihmishenkiä. Sinun avullasi voimme riippumattomasti ja rohkeasti ottaa kantaa ihmisoikeusloukkauksiin kaikkialla maailmassa.

Älä siis odota, vaan perusta oma keräyssivusi ihmisoikeustyölle heti tänään!